(+4) 0745.622.521 | 07 GLOBAL 20
Str. Halelor Nr. 7 - Piata Unirii - Bucuresti
global@globalhome.ro

SERVICII IMOBILIARE

SERVICII IMOBILIARE

PENTRU CUMPARATOR SI CHIRIAS

Acces și informații:
Pe lângă baza noastră de date extinsă, vom folosi mai multe sisteme de listare pentru a vă oferi acces la toate proprietățile disponibile în zona Bucureștiului. Suntem membrii APAIR (ASOCIAȚIA PROFESIONALĂ a AGENȚILOR IMOBILIARI din ROMÂNIA), în acest fel reușim cu ușurință să ne conectăm cu toți REALTORII (agenții / brokerii profesioniști afiliați APAIR) din piața imobiliară ce activează în București cât și alte orașe importante din România. Folosind toate aceste unelte imobiliare, ne asigurăm că vom avea acces cu ușurință la toate resursele posibile atât din segmentul rezidențial cât și cel comercial.

Educație:
Piețele noastre vibrante se schimbă zilnic in activitatea imobiliara. Informații și idei noi devin disponibile și sunt la îndemâna noastră. Vă vom actualiza și vă vom educa cu privire la cele mai recente tendințe de piață, rapoarte, micro-date, proprietăți și cartiere noi disponibile pe măsură ce acestea devin disponibile, astfel încât să puteți lua cea mai bună și mai educată decizie pentru investiția dvs. sau pentru viitoarea dvs. casă.

Asistență și serviciu pentru clienți:
Vă vom însoți în fiecare etapă a procesului. Va vom sfătui să definiți căutările și opțiunile dvs. pentru a decide cu privire la casa perfectă. De la negocierea celei mai bune valori până la închiderea finală și chiar petrecerea de casă nouă, dacă o să vă facă plăcere.

Rețeaua furnizorilor:
Global Home Romania – are o rețea extinsă pentru recomandări de avocați, consultanți ipotecari, contractori, proiectanți, mutări și fiecare furnizor posibil de care aveți nevoie pentru un proces lin și de succes.

SERVICII IMOBILIARE

PENTRU VANZATOR

Global Home Romania – este în egală măsură agentul dvs. de marketing online, cat si agentul dvs. de vanzari. Pentru a obține cel mai mare preț posibil în cel mai scurt timp, vă vom oferi următoarele:

Vom furniza toate datele comparabile, actuale și viitoare disponibile pentru a prețui proprietatea în mod cât mai precis și inteligent.

Vă vom sfătui cu privire la poziționarea, organizarea, proiectarea și prezentarea proprietății dvs.

Vom oferi fotografii de înaltă calitate, planuri, materiale colaterale, videoclipuri și mesaje.

Vom intra într-o campanie de publicitate și marketing în toate portalurile de promovare, on-line și off-line. Portaluri imobiliare, sisteme de listare multiple, rețele de broker, social media, optimizare motor de căutare, campanii de corespondență directă din usa in usa. Acest lucru va asigura o expunere maximă pentru proprietate.

Vom califica potențialii cumpărători, vom negocia interesul dvs. și vă vom parcurge fiecare etapă a tranzacției, inclusiv mutarea propriu zis cu ajutorul unor profesionisiti.

SERVICII IMOBILIARE

PENTRU DEZVOLTATOR

Trecand prin procesul de vanzare al unui proiect rezidential

Vă oferim studii de fezabilitate și analize ale oricărui site pe care l-ați putea lua în considerare

Vom proiecta campanii de branding, publicitate și marketing pentru poziționare strategică și expunere pe piață și cu comunitățile de brokeraj.

Vom oferi cel mai calificat personal de vânzări și administrativ pentru a opera la fața locului sau de la un birou de vânzări model.

Vom lucra cu toți profesioniștii din domeniul imobiliar pentru a va reprezinta proiectul la cele mai bune standarde. Vom aduce plus valoare in activităților de vânzare, negocieri, și cerințe legale, în conformitate cu planurile și ofertele primite.

Call Now Buttonglobal call